"Mihalgazi Panayırı" 12 Eylül'de başlayacak

ESKİŞEHİR (AA) - Mihalgazi ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen panayır, 12 Eylül'de başlayacak.Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, panayıra Türkiye'nin dört bir yanından esnaf...

21 Ağustos 2019 Çarşamba 12:47

ESKİŞEHİR (AA) - Mihalgazi ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen panayır, 12 Eylül'de başlayacak.

Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, panayıra Türkiye'nin dört bir yanından esnaf ve ziyaretçilerin katıldığını söyledi.

Bu yıl 12-15 Eylül'de gerçekleştirilecek panayır için lunapark kurulacağını belirten Akgün, şöyle konuştu:

"Misafirlerimiz hem eğlenecek hem alışveriş yapacak. İlçemize gelen esnafımızı panayır boyunca misafir edeceğiz. Esnaf, Atatürk Caddesi'ne stant kurup ürünlerini satabilecek. Her yıl panayırımıza olan ilgi daha da artıyor. Böylelikle hem esnafımız hem de misafirlerimiz ilçeden memnun ayrılıyor. Panayırımıza herkesi davet ediyoruz."

Anahtar Kelimeler:
EskişehirMihalgazi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.