PTT'den "Göller" konulu anma pulu

ANKARA (AA) - PTT AŞ, "Göller" konulu iki anma pulunu yarın tedavüle sunacak. PTT AŞ'den yapılan açıklamaya göre, "Göller" konulu anma pullarında, doğal güzelliklerinin yanı sıra ülke ekonomisine ve turizmine sağladığı...

11 Aralık 2017 Pazartesi 10:17
PTT'den

ANKARA (AA) - PTT AŞ, "Göller" konulu iki anma pulunu yarın tedavüle sunacak.

PTT AŞ'den yapılan açıklamaya göre, "Göller" konulu anma pullarında, doğal güzelliklerinin yanı sıra ülke ekonomisine ve turizmine sağladığı katkılarla da büyük önem arz eden Van Gölü ve Tuz Gölü görselleri yer alacak.

İki değerli anma pulu yarın 1,80'er lira bedelle, bunlara ait ilk gün zarfı ise 4,50 lira bedelle PTT iş yerlerinde, www.filateli.gov.tr adresinde ve filateli cep uygulamasında satışa sunulacak.

Söz konusu filatelik ürünlerin satışıyla aynı tarihte PTT Pul Müzesi'nde "Göller 12.12.2017 ANKARA" ibareli ilk gün damgası kullandırılacak.

Anahtar Kelimeler:
Anma PuluPTT AŞ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.