PTT'den "Yöresel Yemeklerimiz" konulu anma pulu

ANKARA (AA) - PTT AŞ, "Yöresel Yemeklerimiz (Marmara Bölgesi)" konulu anma pulunu 16 Ağustos'ta satışa sunacak.PTT AŞ'den yapılan açıklamaya göre, zengin bir mutfak kültürüne sahip Marmara Bölgesi'nin yöresel yemekleri...

15 Ağustos 2018 Çarşamba 10:02
PTT'den

ANKARA (AA) - PTT AŞ, "Yöresel Yemeklerimiz (Marmara Bölgesi)" konulu anma pulunu 16 Ağustos'ta satışa sunacak.

PTT AŞ'den yapılan açıklamaya göre, zengin bir mutfak kültürüne sahip Marmara Bölgesi'nin yöresel yemekleri filateli dünyasına taşınacak.

Edirne tava ciğer, boza, Tekirdağ köftesi, peynir helvası, İskender kebabı, Mustafakemalpaşa peynir tatlısı, ıslama köfte ve kestane şekeri görsellerine yer verilerek hazırlanan "Yöresel Yemeklerimiz (Marmara Bölgesi)" konulu anma pulu, 16 Ağustos'ta tedavüle çıkarılacak.

Söz konusu pullar 4, 2 ve 1 liradan, pullara ait ilk gün zarfı da 10 liradan satışa sunulacak.

Bu ürünlerin satışıyla aynı tarihte "Sirkeci PTT Merkez Müdürlüğü/İSTANBUL" adresinde "Yöresel Yemeklerimiz (Marmara Bölgesi) 16.08.2018 İSTANBUL" ibareli ilk gün damgası kullandırılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.