Siteler Esnafı "Furniture İstanbul" Mobilya Fuarında

Ankara Döşemeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası, üyelerini Uluslararası Furniture İstanbul Mobilya fuarı ile buluşturdu.

09 Kasım 2018 Cuma 11:03
Siteler Esnafı "Furniture İstanbul" Mobilya Fuarında

Fuar gezisi hakkında bilgi veren Ankara Döşemeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali İhsan Bostan ile  Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rıdvan Aktaş, CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ve Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) iş birliğinde  gerçekleştirilen  ve Türkiye mobilya sektörünün önde gelen firmalarını aynı çatı altında buluşturan  'Furniture İstanbul' Mobilya Fuarından çok iyi izlenimlerle döndüklerini belirterek, "Mobilya sektöründe dışa açılmanın önem kazandığı son yıllarda kalite, marka ve tasarım ön plana çıkıyor. Bu anlamda Türk mobilyacılığı dünya çapında pazar payını ortalamanın üstünde büyüten nadir sektörlerden biri olma özelliğini taşıyor. Türk mobilyasının başarısının dünyaya sergilenmesi amaçlanan bu fuarın bu anlamda da her yıl daha başarılı olacağına inanıyoruz. Furniture İstanbul, gerçekten tasarımın ön palana çıktığı bir fuar. Ayrıca, Furniture İstanbul’da sergilenen mobilyalar için düzenlenen  tasarım yarışması da çok dikkat çekti. Ülkemizde üretilen mobilyaların dünya çapında tanıtılmasının çok önemli olduğu bilincine sahibiz. Üyelerimiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz fuar ziyaretinde mobilya sektöründeki yeni ürün ve modelleri, yeni tasarımları,ev mobilyaları başta olmak üzere, çocuk odasından ofis mobilyasına kadar bu yıla damgasını vuracak yüzlerce yeni ürünü sergilendiği yerde görme ve inceleme fırsatı bulduk. Bu anlamda çok verimli bir fuar ziyareti oldu. Fuar ziyaretleri, mobilya imalatçıları olarak bizim için sektörümüzün zenginliğini görmemiz ve rekabet edebilirliğimiz açısından ihtiyacımız olan bir etkinlik oluyor.” değerlendirmelerinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.