100 ülkenin büyükelçisi Sivas'a geliyor

SİVAS (AA) - Sivas Kongresi'nin 100. yıl dönümü kapsamında 6-8 Eylül arasında 100 ülkenin büyükelçisinin Sivas'a geleceği bildirildi.Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'ndan yapılan açıklamaya göre, Türkiye İhracatçılar Meclisi...

15 Ağustos 2019 Perşembe 12:44
100 ülkenin büyükelçisi Sivas'a geliyor

SİVAS (AA) - Sivas Kongresi'nin 100. yıl dönümü kapsamında 6-8 Eylül arasında 100 ülkenin büyükelçisinin Sivas'a geleceği bildirildi.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'ndan yapılan açıklamaya göre, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Genel Sekreter Yardımcısı Erkan Kaplan ve organizasyonu düzenleyecek ajansın Genel Müdürü Kerem Oba, STSO Başkanı Mustafa Eken’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Eken, Sivas Kongresi'nin 100. yıl dönümü kapsamında kente gelecek büyükelçilerin sadece gezmeye gelmediklerini belirtti.

Eken, "İlimizdeki yatırım kapasitesi, üretimimizle ilgili de konular görüşülecek. Şehrimizi 100 ülkeye tanıtma fırsatını çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bu önemli programa çok iyi hazırlanarak şehrimizi sanayiden tarıma, kültürden turizme her yönden tanıtacağız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.