15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

- Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay: - "Darbe gecesi Gölbaşı'nda yer alan Özel Harekat Daire Başkanlığı ve TURKSAT hainler tarafından bombalandı. 15 Temmuz bizim 2. İstiklal Savaşı'mızdır. Elinde bayrak, gönlünde imanla tankların üzerine koşan, vatan aşkına ölümü göze alan aziz şehitlerimizi unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız"

13 Temmuz 2018 Cuma 14:38
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı ilçesinin 15 Temmuz'da Türkiye'de en ağır yara alan ilçelerden biri olduğunu belirterek, "Darbe gecesi Gölbaşı’nda yer alan Özel Harekat Daire Başkanlığı ve TURKSAT hainler tarafından bombalandı. 15 Temmuz bizim 2. İstiklal Savaşı'mızdır. Elinde bayrak, gönlünde imanla tankların üzerine koşan, vatan aşkına ölümü göze alan aziz şehitlerimizi unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız." ifadelerini kullandı.

Duruay, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, FETÖ'nün hain darbe girişimine karşı gövdesini siper eden ve hayasızca akına 'dur' diyen, tüm dünyaya kahramanlık örneği gösteren Türk milletini kutladığını bildirdi.

Gölbaşı’nın 15 Temmuz direnişinin önemli merkezlerinden olduğuna dikkat çeken Duruay, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Gölbaşımız 15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü tarafından en ağır yarayı alan ilçelerimizden oldu. Darbe gecesi Gölbaşı’nda yer alan Özel Harekat Daire Başkanlığı ve TURKSAT hainler tarafından bombalandı. 15 Temmuz bizim 2. İstiklal Savaşı'mızdır. Elinde bayrak, gönlünde imanla tankların üzerine koşan, vatan aşkına ölümü göze alan aziz şehitlerimizi unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız. Tüm bu hain girişimler Gölbaşılıları yıldırmadı, Gölbaşımızın değerli, cefakar, fedakar, kahraman insanları meydanlara inerek, Özel Harekat’a, TURKSAT’a ve TRT’ye giderek darbenin püskürtülmesinde önemli rol oynadı. FETÖ darbe girişiminde Gölbaşı halkı çok büyük bir kahramanlık sergiledi. Gölbaşı halkıyla gurur duyuyorum. Ayrıca 15 Temmuz’un 2. yıl dönümü vesilesiyle bir kere daha bütün 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Mekanları cennet olsun."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.