15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı.Başkan Özkan, mesajında, 15 Temmuz'un Türkiye'nin birlik ve beraberliğinin nişanesi olduğunu ifade etti.Türk...

13 Temmuz 2018 Cuma 16:11
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

Başkan Özkan, mesajında, 15 Temmuz'un Türkiye'nin birlik ve beraberliğinin nişanesi olduğunu ifade etti.

Türk milletinin binlerce yıllık tarihinde sayısız istiklal ve istikbal mücadelesi verdiğini hatırlatan Özkan, şunları kaydetti:

"Son olarak 15 Temmuz 2016'da Türk Silahlı Kuvvetleri içerisine yuvalanan terör örgütü FETÖ mensubu bir grup asker görünümlü hainin kalkıştığı darbe girişiminde, aziz milletimiz, bir kez daha kendi kaderini düşman ellere teslim etmemiş ve askeriyle, polisiyle, siviliyle şehitler vererek demokrasisine, ülkesine ve onuruna sahip çıkmıştır. 15 Temmuz tarihini hiçbir zaman unutmayacağız ve unutturmayacağız. Çünkü bu tarih bir taraftan vatan hainlerinin devletine ve milletine karşı başkaldırışının tarihi olmakla birlikte diğer taraftan kahraman vatandaşlarımızın nesline uygun birlik ve beraberliğinin sonucu ortaya çıkan ikinci kurtuluş destanının tarihidir. 15 Temmuz'da da yüce milletimiz tıpkı Çanakkale'de, Kurtuluş Savaş'ında olduğu gibi tüm fertleriyle, iradesini bir avuç darbeciye çiğnetmemiştir. Yeni ve güçlü Türkiye'de hainlerin yeri olmayacaktır. 15 Temmuz şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şifa diliyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.