15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolasıyla mesaj yayımladı.Şimşek, mesajında, milli birlik, beraberlik ve bağımsızlığı ortadan kaldırmayı hedefleyen FETÖ'nün 15 Temmuz silahlı darbe...

13 Temmuz 2018 Cuma 16:22
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolasıyla mesaj yayımladı.

Şimşek, mesajında, milli birlik, beraberlik ve bağımsızlığı ortadan kaldırmayı hedefleyen FETÖ'nün 15 Temmuz silahlı darbe teşebbüsünün, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı duruşu ve dirayeti, milletin cesareti ve vatanseverliğiyle, devletine ve demokratik iradesine sahip çıkmasıyla bertaraf edildiğini hatırlattı.

Tarihin her sayfasına kahramanlıklarıyla ismini altın harflerle yazdıran Türk milletinin, 15 Temmuz'da halkın iradesinin her şeyin üstünde olduğunu, genç, yaşlı, kadın, erkek demeden sokaklara çıkarak ispatladığını belirten Şimşek, şunları kaydetti:

"Bu uğurda canlarını feda eden kahramanlarımız, şehit ve gazilikle en yüksek mertebelere ulaşarak, milletimizin gönlünde ebediyete kadar yaşayacak ve yaşamaya da devam edeceklerdir. Bu hain ve alçak darbe girişiminin seyrinin değişmesini ve etkisiz hale gelmesini sağlayan hemşehrimiz, kahraman yiğidimiz Ömer Halisdemir'in ve 5 yiğit kahraman evladımızın da Niğdeli olması bizim için büyük onur ve gurur kaynağı olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle başta 15 Temmuz gecesi şehadet şerbetini içen kahraman şehitlerimiz olmak üzere, vatan, bayrak ve millet uğruna ebediyete intikal eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum."

Anahtar Kelimeler:
NiğdeVali Yılmaz Şimşek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.