15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

KONYA (AA) - Yalıhüyük ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda program düzenlendi.Şehitlik ziyareti ile başlayan etkinlikler, Merkez Cami İmam Hatibi Fatih Yıldırım'ın Kur'an tilavetiyle...

16 Temmuz 2018 Pazartesi 11:54
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

KONYA (AA) - Yalıhüyük ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda program düzenlendi.

Şehitlik ziyareti ile başlayan etkinlikler, Merkez Cami İmam Hatibi Fatih Yıldırım'ın Kur'an tilavetiyle devam etti. Ardından şehitler için okunan hatimlerin duasını İlçe Müftüsü Önder Özkan yaptı.

Kaymakam Yakup Güven ve Belediye Başkanı Hasan Koçer, günün önemini anlatan konuşma yaptı.

Seydişehir Mehteran Takımı'nın gösterileri, şiirlerin okunması ile devam eden programda camilerde selalar okundu.

Programa Yalıhüyük Kaymakamı Yakup Güven, Belediye Başkanı Hasan Koçer, AK Parti İlçe Başkanı Seyfettin Pişkin, MHP İlçe Başkanı Hasan Akyıldız, davetliler ve ilçe halkı katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.