15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri

ANKARA (AA)- Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Beypazarı Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığınca düzenlenen etkinlikler, Beypazarı Şehit Mezarlığı ziyareti ve...

16 Temmuz 2019 Salı 13:05
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri

ANKARA (AA)- Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Beypazarı Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığınca düzenlenen etkinlikler, Beypazarı Şehit Mezarlığı ziyareti ve şehitlere dua edilmesiyle başladı.

Şehitlik ziyareti ardından öğle namazı öncesi şehitler için Fatih Camii’nde mevlid-i şerif okunarak dua edildi ve lokma ikram edildi.

Daha sonra Hanlarönü Meydanı yanında yeni yapılan alanda kurulan sahnede sinevizyon gösterileri yapıldı, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve anma konuşmaları düzenlendi ve burada şehitler anıldı.

Beypazarı Kaymakamı Can Aksoy, yaptığı konuşmasında, hain darbe girişimi sonrasında şanlı direnişin 3. yıl dönümünde yine birlikte bulunduklarını söyledi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan da 15 Temmuz hain darbe girişimini unutmadıklarını ve unutmayacaklarını dile getirdi.

Etkinlikler, vatandaşların sabaha kadar nöbet tutmasıyla son buldu.



Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.