19 Ekim Muhtarlar Günü

ANKARA (AA) - 19 Ekim Muhtarlar Günü Kahramankazan'da düzenlenen törenle kutlandı. Milli Egemenlik Parkı'nda gerçekleştirilen törene Kaymakam Engin Aksakal, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, ilçe protokolü ile muhtarlar katıldı. Saygı...

19 Ekim 2018 Cuma 16:41
19 Ekim Muhtarlar Günü

ANKARA (AA) - 19 Ekim Muhtarlar Günü Kahramankazan'da düzenlenen törenle kutlandı.

Milli Egemenlik Parkı'nda gerçekleştirilen törene Kaymakam Engin Aksakal, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, ilçe protokolü ile muhtarlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla devam etti.

Muhtarlar adına konuşan Kahramanakazan Atatürk Mahallesi'nin muhtarı Murat Çaylak, muhtarlığın Cumhurbaşkanının temsilcisi olduğunu belirterek, "Muhtarlık halkın tercihi ile seçilmiş olup tüm yerel yönetimlerimizin yardımcısıdır. Devletin tüm kurumlarını temsil eder. Aynı zamanda köy ve mahalle halkının da temsilcisidir. Devlet ile vatandaş arasında bir köprüdür." diye konuştu.

Muhtarlık görevinin büyük özveri, çalışma ve fedakarlık istediğini ifade eden Çaylak, gün dolayısıyla Kahramankazanlı Şehit Muhtar Ali Anar ve vefat eden tüm muhtarları rahmetle andığını söyledi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.