24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

ANKARA (AA) - 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın bayramı nedeniyle Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, gazeteciler onuruna bir yemek verdi. Belediye Kültür Merkezindeki yemeğe Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği Başkanı Kenan Akçahanoğlu,...

24 Temmuz 2019 Çarşamba 17:06
24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

ANKARA (AA) - 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın bayramı nedeniyle Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, gazeteciler onuruna bir yemek verdi.

Belediye Kültür Merkezindeki yemeğe Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği Başkanı Kenan Akçahanoğlu, belediye meclis üyeleri ve Ankara’da yerel yayın yapan gazete, internet haber sitesi, televizyon ve radyolardan temsilciler katıldı.

Yemekte yerel basının sorunları masaya yatırılarak çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Oğuz, bu kapsamda basın mensuplarının sorunlarını dinleyerek notlar aldı.

Başkan Oğuz, burada yaptığı konuşmada tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Kendisinin de bir dönem Kahramankazan’da yerel bir gazete çıkardığını ifade eden Başkan Oğuz, yerel basının önemine değindi.

Yerel haberciliğin etkisine ve gücüne vurgu yapan Oğuz, "Bu anlamlı günde yerel basınımızın siz değerli temsilcilerini 15 Temmuz darbe girişiminin engellenmesinin sembolleşen ilçesi Kahramankazanımızda ağırlamaktan onur duyuyoruz. Sizler bizim gözümüz, kulağımızsınız." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.