AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

- Çankırılı taksiciler AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

08 Aralık 2018 Cumartesi 13:10
AA'nın

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da taksiciler, Anadolu Ajansı'nın (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Cumhuriyet Mahallesi'nde görev yapan taksiciler, AA'nın fotoğraf oylamasına katılarak çeşitli kategorilerde oylamaya sunulan fotoğraflara oy verdi.

AA muhabirinden fotoğraflar hakkında bilgi alan taksiciler, daha sonra haber, yaşam ve spor kategorilerinde fotoğrafları oyladı.

Duraktaki taksiciler, oy birliğiyle haber kategorisinde Elif Öztürk'ün "Kahraman İtfaiyeci", yaşam kategorisinde Emrah Yorulmaz'ın "İstanbul'da dolunay", spor kategorisinde de Burak Akbulut'un "Karatenin Sultanları" fotoğraflarına oy verdi.

Kentte taksicilik yapan Kadir Cansız, fotoğrafların hepsini çok beğendiklerini belirterek, "Fotoğrafları çeken bütün muhabirlere de teşekkür ediyoruz. Her fotoğrafın ayrı bir hikayesi var. Hepsi ödüle layık fotoğraflar ancak biz sadece üçüne oy verdik." dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.