AK Parti'nin 18. kuruluş yıl dönümü

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser partisinin 18. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Selman, mesajında, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 2001'de...

14 Ağustos 2019 Çarşamba 14:08
AK Parti'nin 18. kuruluş yıl dönümü

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser partisinin 18. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Selman, mesajında, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 2001'de siyaset sahnesinde yerini alan AK Parti'nin yaptığı reformlar ve seçim başarılarıyla hep anılacağını kaydetti.

AK Parti'nin millete hizmet yolunda 18 yılı geride bıraktığı ifade eden Eser, vatanını seven insanların aklından ve vicdanından doğduğunu dile getirdi.

Selman, mesajında, "Hamurunu millet yoğurmuş, kumaşını da millet dokumuştur. AK Parti'nin başarılarındaki bereket yine bu aziz millete aittir. 'Halka hizmet, hakka hizmettir.' şiarıyla yola çıktığımız dava arkadaşlarımızla milletin efendisi değil, hizmetçisi olmak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Kuruluş yıl dönümümüz partimizi dev hizmetlerle, reformlarla bugüne taşıyan dava arkadaşlarımıza ve milletimize kutlu olsun." ifadelerine yer verdi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.