Akşehir'e "Selçuklu Parkı "

KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi tarafından Selçuklu Parkı'nın yapımına başlandı.Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Hıdırlık mevkisi fidanlık alanında yapımına başlanan parkı inceledi. İnşaat çalışmalarının hızla ilerlediğini...

10 Ağustos 2018 Cuma 14:51
Akşehir'e

KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi tarafından Selçuklu Parkı'nın yapımına başlandı.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Hıdırlık mevkisi fidanlık alanında yapımına başlanan parkı inceledi.

İnşaat çalışmalarının hızla ilerlediğini ve Akşehirlileri güzel bir parka kavuşturacaklarını dile getiren Akkaya, parkın yıl sonunda tamamlanacağını söyledi.

Akkaya, projenin 3 milyon liraya mal olduğunu aktararak, şöyle konuştu:

"Bu projemize kardeş belediyemiz olan Selçuklu Belediyemizce yaklaşık üçte bir oranında katkı sağlanmaktadır. Bu nedenle Selçuklu Belediyemize teşekkür ediyoruz. 9 bin 564 metrekarelik bir alana sahip olan ve içinde 400 metrekarelik kafeteryası bulunacak olan parkımız, göletleri, yürüyüş yolları, oyun guruplarıyla güzel bir park olacak. Akşehirli hemşehrilerimize böylesine güzel bir ortamda nefes alacakları ve dinlenecekleri bir park kazandıracağımız için mutlu olduğumuzu belirterek, parkımızın şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum."

Anahtar Kelimeler:
ParkAkşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.