AKUT'tan "İp Teknik Kurtarma Eğitimi"

ESKİŞEHİR (AA) - AKUT Eskişehir ve Ankara ekipleri, Karakayalar mevkisinde 30 gönüllüsüne "İp Teknik Kurtarma Eğitimi" verdi. AKUT Eskişehir ekibinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yıl boyunca arama-kurtarma ile ilgili eğitimlere...

16 Temmuz 2018 Pazartesi 16:04
AKUT'tan

ESKİŞEHİR (AA) - AKUT Eskişehir ve Ankara ekipleri, Karakayalar mevkisinde 30 gönüllüsüne "İp Teknik Kurtarma Eğitimi" verdi.

AKUT Eskişehir ekibinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yıl boyunca arama-kurtarma ile ilgili eğitimlere devam eden AKUT Ankara ve Eskişehir ekiplerinden katılan gönüllüleri 14-15 Temmuz tarihlerinde eğitimlerini tamamladı.

Eğitimde 30 operasyonel AKUT gönüllüsü, seviyelerine göre 3 farklı kategoride eğitim aldı. Temel seviyede, malzeme bilgisi ve güvenlik konuları, orta seviyede bire bir kurtarma, ileri seviyede ise teknik kurtarma, gergin ip sistemleri, makara sistemleri ve teknik tahliye konuları işlendi. 2 gün boyunca kayalık sahada uygulamalar yapıldı.

Anahtar Kelimeler:
EskişehirAKUT
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.