Anneler Günü

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 'Anneler Günü' dolayısıyla mesaj yayımladı.Yüksel, mesajında, Dünyanın en zor görevlerinden birisini annelerin yüklendiğini ifade etti.Geleceğe uzanan önemli yolda annelerin...

10 Mayıs 2019 Cuma 17:50
Anneler Günü

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 'Anneler Günü' dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yüksel, mesajında, Dünyanın en zor görevlerinden birisini annelerin yüklendiğini ifade etti.

Geleceğe uzanan önemli yolda annelerin zor bir görev aldığını vurgulayan Yüksel, şunları kaydetti:

"En yüce duygulara sahip, iyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin timsali olan annelerimizin 'Anneler Günü'nü kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Rahmet ve bereket ayında, bizlerin bu günlerine gelmemizde her türlü ezaya, cefaya göğüs geren annelerimize hürmetimiz sonsuzdur. Anne, fedakarlığın, cömertliğin, karşılık beklemeden vermenin sevginin sembolüdür. Baş tacımız, en değerli varlığımız annelerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere, sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınların Anneler Günü'nü kutluyorum."

Anahtar Kelimeler:
SuşehriAnneler Günü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.