AS Parti'den Cumhur İttifakı'na destek

- AS Parti Genel Başkanı Cavit Kayıkcı: - "Genel seçimlerde olduğu gibi yerel seçimlerde de hiçbir beklentimiz olmadan bekamız için Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğiz"

16 Mart 2019 Cumartesi 17:00
AS Parti'den Cumhur İttifakı'na destek

ANKARA (AA) - AS Parti Genel Başkanı Cavit Kayıkcı, 31 Mart seçimlerinde Türkiye'nin bekası için Cumhur İttifakı'nı destekleyeceklerini bildirdi.

Kayıkcı, yaptığı yazılı açıklamada, AS Parti kurucularının büyük çoğunluğunun emekli astsubaylardan oluştuğunu, AK Parti iktidarı döneminde 32 bin mağdur emekli astsubaydan 22 bininin özlük haklarında günün koşullarına uygun olarak iyileştirmeler yapıldığını aktardı. Kayıkcı, geri kalan 10 bin kişi için de gereken iyileştirmelerin yapılacağından kuşkularının bulunmadığına işaret etti.

Kayıkcı, 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı'nı destekleme kararı aldıklarını bildirerek şunları kaydetti:

"Çukur operasyonlarının kaynağının malum belediyeler olduğu göz önüne alındığında beka sorunu olduğu kimsenin inkar edemeyeceği bir gerçekliktir. Uzun yıllar devletin her türlü kademelerine sızan illegal yapıların bu yerel seçimlerde de bu tür bir girişimde bulunma ihtimalini göz ardı etmemek gerekir. Bu bakımdan genel seçimlerde olduğu gibi yerel seçimlerde de hiçbir beklentimiz olmadan bekamız için Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.