Ata Demirer yeni filminin çekimlerine eylülde başlayacak

Demet Akbağ, Tarık Ünlüoğlu, Gonca Vuslateri, İlker Aksum ve Erkan Can'ın rol alacağı filmde, keyifli bir Ege hikayesi anlatılacak.

17 Ağustos 2018 Cuma 16:11
Ata Demirer yeni filminin çekimlerine eylülde başlayacak

İSTANBUL (AA) - Komedyen Ata Demirer, senaryosunu yazdığı "Hedefim Sensin" filminin çekimlerine, eylül ayında başlayacak.

Film, "Eyyvah Eyvah" serisinde çok sevilen Demet Akbağ ve Ata Demirer ikilisini, "Zekeriya" ve "Hafize" karakterleriyle 3 yıl aradan sonra tekrar bir araya getirecek.

Yapımcılığını BKM Film'in üstlendiği "Hedefim Sensin"in yönetmen koltuğunda ise "Kocan Kadar Konuş", "Görümce", "Arif V 216" gibi filmleri yöneten Kıvanç Baruönü oturacak.

Keyifli bir Ege hikayesini konu edinen ve okuma provaları başlayan filmde Demirer ve Akbağ'ın yanı sıra Tarık Ünlüoğlu, Gonca Vuslateri, İlker Aksum ve Erkan Can da rol alacak.

Muhabir: Musa Alcan

Anahtar Kelimeler:
Sanat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.