Başkan Aktürk'ten, 32 çocuğa bayram hediyesi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Kurban Bayramı öncesi Ürgüp Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tespit edilen ve ilçede ikamet eden 32 çocuğa kıyafet hediye etti.Yaşları...

08 Ağustos 2019 Perşembe 13:10
Başkan Aktürk'ten, 32 çocuğa bayram hediyesi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Kurban Bayramı öncesi Ürgüp Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tespit edilen ve ilçede ikamet eden 32 çocuğa kıyafet hediye etti.

Yaşları 1-16 arasındaki çocuklar kendilerine hediye edilen alışveriş kartları ile ilçedeki mağazalardan diledikleri gibi alışveriş yaptı.

Çocuklar alışverişin ardından Başkan Aktürk'ü makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Aktürk, buradaki konuşmasında, "Ürgüplü çocuklarımızın sadece bayramlarda değil, her zaman yanlarındayız. Ancak bayramlar çok özel zamanlardır, bu değerlerimizin mutlaka korunması gerekiyor." dedi.

Aktürk, bayramlaştığı çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.