Başkan Dağdelen, kanser hastasının isteğini yerine getirdi

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, kanser hastası Hüseyin Kılıç'ın Gümüşhane'de yaşayan kızının yanına gitme isteğini yerine getirdi.AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Hüseyin...

11 Ağustos 2018 Cumartesi 17:47
Başkan Dağdelen, kanser hastasının isteğini yerine getirdi

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, kanser hastası Hüseyin Kılıç'ın Gümüşhane'de yaşayan kızının yanına gitme isteğini yerine getirdi.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Hüseyin Kılıç'ın eşi Yaşar Kılıç'ın araması üzerine Başkan Dağdelen'in harekete geçerek, kanser hastasının kızının yanına tam donanımlı ambulansla naklini sağladığı ifade edildi.

Kendisine gelen tüm telefon aramalarını yanıtsız bırakmadığı aktarılan Dağdelen'in, geçtiğimiz gün kendisini arayarak eşi için yardım isteyen Yaşar Kılıç'ı, İl Başkan Yardımcısı Nebahat Erkök ve Yönetim Kurulu Üyesi Alper Özgü ile ziyaret ettiğine dikkat çekildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Dağdelen, şunları kaydetti:

"Bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde AK Parti olarak sizlerin sorunlarına çözüm bulmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Sorumluluğumuzun ne kadar ağır olduğunun farkındayız ancak bu bizleri yıldırmıyor. Vatandaşlarımızın refahı, huzuru ve sağlığı için gece gündüz demeden hizmet üretmeye devam ediyoruz. Hayatını ve bütün emeğini ailesine, milletine, ülkesine adamış siz yaşlılarımıza hizmet götürmek ve memnun etmek, hepimiz için toplumsal bir görev olduğu kadar, aynı zamanda bir insanlık vazifesidir. Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin."

Yaşar Kılıç ise, Dağdelen'e teşekkür ederek, çok mutlu olduklarını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.