Başkan Şimşek vatandaşlarla buluştu

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, vatandaşlarla buluştu.Oyaca Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Şimşek, belediyenin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.Şimşek, ziyarette yaptığı açıklamada vatandaşlarla...

16 Eylül 2019 Pazartesi 10:34
Başkan Şimşek vatandaşlarla buluştu

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, vatandaşlarla buluştu.

Oyaca Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Şimşek, belediyenin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Şimşek, ziyarette yaptığı açıklamada vatandaşlarla her fırsatta buluşmaya ve istişare etmeye gayret gösterdiklerini söyledi.

Birlikte yönetim anlayışının en önemli paydaşının vatandaş olduğununa işaret eden Şimşek, "Bu sebeple her fırsatta vatandaşlarımızla buluşmaya gayret ediyoruz. Bu hafta sonu da Oyacalı vatandaşlarımızla buluştuk, taleplerini dinledik. Vatandaşlarımızdan aldığımız güçle, onların da yönetime katılmasıyla Gölbaşı için çok güzel işler başaracağız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.