Başkaya Yaka mahalle buluşmasında vatandaşları ziyaret etti

KONYA (AA) - Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka "Mahalle Buluşmaları" kapsamında Hotamış, Ortaoba, Kayacık, Küçükaşlama, Sazlıpınar ve Akçayazı mahallelerini ziyaret etti. Başkan Yaka'ya belediye meclis üyelerinden Mustafa...

26 Nisan 2019 Cuma 10:29
Başkaya Yaka mahalle buluşmasında vatandaşları ziyaret etti

KONYA (AA) - Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka "Mahalle Buluşmaları" kapsamında Hotamış, Ortaoba, Kayacık, Küçükaşlama, Sazlıpınar ve Akçayazı mahallelerini ziyaret etti.

Başkan Yaka'ya belediye meclis üyelerinden Mustafa Kurum, Tahir Doğanay ve Ahmet Uğurlu ile daire müdürleri eşlik etti.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka ziyaret ettiği mahallelerde Cumhur İttifakı'na kendisine verilen destekten dolayı teşekkür ederek şunları söyledi:

"Halkımızın yeniden destekleriyle ikinci dönemde de, çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.. Bütün mahallelerimizle sorunların çözülmesi için ekibimizle birlikte elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İnşallah yeni dönem geçtiğimiz dönemden daha gelişmiş olarak tecrübelerimizle, hizmet ağımızla çok daha ileriye gideceğiz. Dün olduğu gibi bugün ve yarında vatandaşlarımıza hizmet vermekten mutluluk duyacağız."

Başkan Yaka gittiği mahallelerde yeni seçilen muhtarları da ziyaret ederek görevlerinde başarı diledi.

Anahtar Kelimeler:
Mahalle Buluşmaları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.