Başkentte altyapı çalışmaları devam ediyor

- Ankara'da aşırı yağış nedeniyle meydana gelen su baskınlarını engellemek için başlatılan çalışmalara hız verildi - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna: - "Zorunlu bir ameliyat gerçekleştiriyoruz. İnşallah bundan sonra yağışlardan dolayı yaşanan sel felaketlerinin önüne geçmiş olacağız"

16 Ocak 2019 Çarşamba 12:10
Başkentte altyapı çalışmaları devam ediyor

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ankara'da devam eden altyapı çalışmalarına ilişkin, "Zorunlu bir ameliyat gerçekleştiriyoruz. İnşallah bundan sonra yağışlardan dolayı yaşanan sel felaketlerinin önüne geçmiş olacağız." ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) tarafından mevsim geçişlerinde yaşanan şiddetli yağışlar sonrası su taşkınlarının meydana geldiği noktalar tespit edilerek çalışma başlatıldığı bildirildi.

Açıklamada, ASKİ'nin, 15 noktada başlattığı atık su ve yağmur suyu hatlarını yenileme çalışmalarının 11 noktada tamamladığı, kalan 4 noktada ise çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Altyapı çalışmaları tamamlanan noktaların, Akay Kavşağı, Eskişehir Yolu ve Diyanet İşleri Başkanlığı önü, Anıttepe EDOK ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı önü, Gar Kavşağı-Ankara Spor Salonu önü, Boğaziçi Mahallesi Neşet Ertaş Caddesi, Serhat Mahallesi Elektrokent Kavşağı, İvedik OSB, Kuzey Yıldızı Mahallesi, Devlet Mahallesi Eryaman Kavşağı Alt Geçidi, Altınsoy Caddesi olduğu belirtildi.

Gümüşköy Kavşağı ile protokol yolu geçişi altyapı çalışmalarında sona gelinirken, Talat Paşa Bulvarı Ankara Çayı bağlantısı ile Mamak Caddesi belediye önünde yapılacak çalışmalara kısa sürede başlanacağı duyuruldu.

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna, trafik sorununa yol açmaması için trafiğin yoğun olduğu Kızılay Akay Kavşağı ve Mamak Boğaziçi lokasyonlarında çalışmaların 7/24 mesai yapılarak bitirildiğini belirterek, "Zorunlu bir ameliyat gerçekleştiriyoruz. İnşallah bundan sonra yağışlardan dolayı yaşanan sel felaketlerinin önüne geçmiş olacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
AskiBaşkentMustafa Tuna
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.