Başkentte uyuşturucu operasyonu

- Mamak ilçesinde, evinde 35 kilogram Hint keneviri ele geçirilen kişi tutuklandı

14 Ocak 2019 Pazartesi 15:57
Başkentte uyuşturucu operasyonu

ANKARA (AA) - Başkentte, evinde 35 kilogram Hint keneviri ele geçirilen şüpheli "uyuşturucu ticareti" suçundan tutuklandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Bürosu, Mamak ilçesinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yapıldığına ilişkin ihbar üzerine soruşturma başlattı.

Başsavcılığın talimatı üzerine harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Mamak ilçesi Hakan Caddesi'nde bulunan bir sitedeki eve operasyon düzenledi.

Operasyonda şüpheli Mustafa Y. gözaltına alınırken, evde yapılan aramada 35 kilogram Hint keneviri ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.

Ayrıca şüpheli Mustafa Y'nin savcılık ifadesinde olayla ilgisi bulunduğunu itiraf ettiği bir kişi hakkında gözaltı kararı çıkartıldığı öğrenildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.