Belediye meclis üyesi SP'den AK Parti'ye geçti

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Hacılar ilçesinde Saadet Partisi'nden (SP) belediye meclis üyesi ve adayı 2 kişi AK Parti'ye geçti. AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, AK Parti'ye geçen SP Hacılar...

19 Haziran 2019 Çarşamba 18:09
Belediye meclis üyesi SP'den AK Parti'ye geçti

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Hacılar ilçesinde Saadet Partisi'nden (SP) belediye meclis üyesi ve adayı 2 kişi AK Parti'ye geçti.

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, AK Parti'ye geçen SP Hacılar Belediye Meclis Üyesi Ahmet Gengeç ve SP Hacılar 6. sıra belediye meclis üyesi adayı Ahmet Deveci için rozet takma töreni düzenlendi.

AK Parti Hacılar teşkilatında düzenlenen törene Hacılar Belediye Başkan Vekili Bekir Tuğrul, AK Parti Hacılar İlçe Başkanı Ahmet Övüç, belediye meclis üyeleri, AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Ahmet Gengeç'e AK Parti rozetini il yönetim kurulu üyesi Kadir Saççıoğlu, Ahmet Deveci’nin rozetini ise Hacılar Belediye Başkan Vekili Bekir Tuğrul taktı.


Anahtar Kelimeler:
Kayseri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.