Beypazarı'nda 800 aileye evde bakım bakım hizmeti

Beypazar Belediyesince yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara evde bakım hizmeti verilmeye devam edildiği bildirildi. Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce ilçenin 78 mahallesinde yaşayan yaşlı ve kimsesiz 800...

19 Temmuz 2019 Cuma 12:59
Beypazarı'nda  800 aileye evde bakım bakım hizmeti

 Beypazar Belediyesince yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara evde bakım hizmeti verilmeye devam edildiği bildirildi.

Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce ilçenin 78 mahallesinde yaşayan yaşlı ve kimsesiz 800 aileye evde bakım hizmeti vermeyi sürdürüyor.

Ekiplerce ihtiyaç sahibi vatandaşların bir yandan evleri temizlenirken bir yandan da sağlık kontrolleri yapılarak vatandaşların sağlık sorunları gideriliyor.

Hafta içi her gün vatandaşların evlerini ziyaret eden personel vatandaşların kişisel bakım ihtiyaçlarını da gideriyor.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, evde bakım hizmetiyle herkesi kucakladıklarını söyledi.

Evde bakım hizmetinin layıkıyla yapıldığını belirten Kaplan, "Belediyemiz tarafından 2014 yılında projelendirip hizmete sunmuş olduğumuz proje tüm hızıyla devam ediyor. Yardıma muhtaç, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımız bu hizmetten yararlanırken, söz verdiğimiz gibi her zaman Beypazarı'nda vatandaşlarımızın yanında olmaya da devam ediyoruz." dedi.

Son Güncelleme: 19.07.2019 14:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.