Beypazarı Sosyal Hizmet Merkezi hizmet vermeye başladı

ANKARA (AA) - Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde Beypazarı Sosyal Hizmet Merkezi, hizmet vermeye başladı. Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Serkan Sağlam, yaptığı yazılı açıklamada, Beypazarı, Nallıhan ve Güdül ilçe...

13 Eylül 2019 Cuma 15:56
Beypazarı Sosyal Hizmet Merkezi hizmet vermeye başladı

ANKARA (AA) - Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde Beypazarı Sosyal Hizmet Merkezi, hizmet vermeye başladı.

Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Serkan Sağlam, yaptığı yazılı açıklamada, Beypazarı, Nallıhan ve Güdül ilçe sakinlerine hizmet verildiğini belirtti.

Vatandaşların başvurularını merkezlerine yapabileceklerini bildiren Sağlam, "Alınan ön başvurular, il müdürlüğüne gönderilerek kısa süre içinde değerlendirilmesi sağlanmaya çalışılacak. Sonuçtan da vatandaşımızı haberdar ediyoruz. Bu anlamda bölge halkının Ankara'ya giderek zaman kaybı yaşamaması istiyoruz." ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.