Beypazarılı bostancılar üretimlerini dünyaya taşıyacak

- Beypazarı Bostancıları Tarımsal Üretim ve Pazarlama Kooperatifince hazırlanan Bostancılarımız Teknolojiyle Buluşuyor, Ürünlerimiz Dünyaya Ulaşıyor Projesi, Ankara Kalkınma Ajansı tarafından kabul edildi. Oda Başkanı Ahmet...

16 Eylül 2018 Pazar 12:03
Beypazarılı bostancılar üretimlerini dünyaya taşıyacak

- Beypazarı Bostancıları Tarımsal Üretim ve Pazarlama Kooperatifince hazırlanan Bostancılarımız Teknolojiyle Buluşuyor, Ürünlerimiz Dünyaya Ulaşıyor Projesi, Ankara Kalkınma Ajansı tarafından kabul edildi.

Oda Başkanı Ahmet Gencer, yaptığı açıklamada, üretimlerinin yenilikçi yaklaşımlarla pazarlanmasını sağlamaya yönelik Bostancılarımız Teknolojiyle Buluşuyor, Ürünlerimiz Dünyaya Ulaşıyor Projesinin, Ankara Kalkınma Ajansı tarafından kabul edildiğini belirterek, proje sayesinde ilçede yetişen ürünlerin dünya pazarına ulaşacağını söyledi.

Projenin kabul edilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gencer, "Projemizin Beypazarı tarımına ve üreticilerimize hayırlı olmasını dilerim." dedi.

Bostancıları Tarımsal Üretim ve Pazarlama Kooperatifi tarafından yürütülecek projede, yerel tohumlarla yapılan üretimin, pazarlama ve ihracatta yenilikçi uygulamalarla rekabetçiliğinin artırılması ve böylece kırsal ekonomide iyileşme sağlanması hedefleniyor.

Ankara Üreten Kadınlar Derneğinin proje ortağı olarak yer aldığı 395 bin lira toplam bütçeli proje, 12 ay uygulama süresine sahip olacak.

Son Güncelleme: 16.09.2018 12:17
Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.