Beyşehir Gölü'ne binlerce yavru sazan balığı bırakıldı

KONYA (AA) - Türkiye'nin en önemli tatlı su balık üretim merkezlerinden biri olan Beyşehir Gölü balıklandırıldı.Alınan bilgiye göre, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından balıklandırma çalışmaları kapsamında Beyşehir Gölü'ne...

19 Mart 2019 Salı 12:33
Beyşehir Gölü'ne binlerce yavru sazan balığı bırakıldı

KONYA (AA) - Türkiye'nin en önemli tatlı su balık üretim merkezlerinden biri olan Beyşehir Gölü balıklandırıldı.

Alınan bilgiye göre, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından balıklandırma çalışmaları kapsamında Beyşehir Gölü'ne 200 bin adet yavru sazan balığı bırakıldı.

Yavru balıklar, göle kıyısı olan Gölyaka bölgesinde suya bırakıldı.

Beyşehir Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Hasan Kurt burada yaptığı açıklamada, Beyşehir Gölü'nün balıklandırılmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Tarım ve Orman Bakanlığımız ile il ve ilçe müdürlüklerimize gölümüzün balıklandırılmasına yönelik yürüttüğü faaliyetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yürütülen bu çalışmalarla inşallah yakın zamanda gölümüzdeki balık stokları beklentimiz olan daha da üst noktaya gelmiş olacak. Tüm balıkçılarımıza hayırlı olsun." dedi.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.