Beyşehir'de "haydi sen de oyna" projesi

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, ilkokul öğrencileri tarafından başlatılan "haydi sen de oyna" projesi yoğun ilgi görüyor.Alınan bilgiye göre, Beyşehir'e bağlı Yeşildağ Mahallesi'nde bulunan Şehit Şefik Ayaydın ilkokulunda...

13 Mart 2019 Çarşamba 10:42
Beyşehir'de

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, ilkokul öğrencileri tarafından başlatılan "haydi sen de oyna" projesi yoğun ilgi görüyor.

Alınan bilgiye göre, Beyşehir'e bağlı Yeşildağ Mahallesi'nde bulunan Şehit Şefik Ayaydın ilkokulunda bir sosyal sorumluluk projesi olan e twinning projesi kapsamında oyuncak ihtiyacı olan çocuklar için bir kampanya başlatıldı.

"Haydi sen de oyna" konulu proje kapsamında öğretmenlerinin öncülüğünde çalışmayı başlatan 1. sınıfta öğrenim gören öğrenciler, evlerindeki kullanmadıkları oyuncakları, ihtiyacı olan öğrenciler için topluyorlar.

"Bir çocuk gülerse dünya güler" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında toplanan oyuncakların, oyuncak ihtiyacı olan öğrencilere verilmek üzere farklı okullara gönderileceği bildirildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.