Çalıştığı iş yerini kundaklayıp yangını izledi

- Başkentte çalıştığı iş yerini kundaklayıp ardından kıyafetlerini değiştirerek yangını izlemeye gelen zanlı, güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu yakalandı

18 Ekim 2018 Perşembe 11:17
Çalıştığı iş yerini kundaklayıp yangını izledi

ANKARA (AA) - AYKUT KARADAĞ/ CANKUT TAŞDAN - Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde çalıştığı iş yerini kundaklayıp ardından kıyafetlerini değiştirerek yangını izlemeye gelen zanlı, güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu gözaltına alındı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ankara Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ekipleri, 3 Ekim'de, Yenimahalle ilçesi İvedik Organize Sanayi Bölgesi 1528'inci sokakta, otomobil yedek parçası satılan bir iş yerinde çıkan yangınla ilgili çalışma başlattı.

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, yangından önce bir kişinin iş yerinin önüne geldiğini ve bir süre sonra olay yerinden kaçıp sokağın sonunda bulunan park halindeki bir araca binerek uzaklaştığını tespit etti.

- Çıkardığı yangını izlemeye gelmiş

Görüntülerdeki aracı takibe alan ekipler, otomobilin Kardelen Mahallesi'ndeki bir apartmanın önünde durduğunu ve şüphelinin bina içerisinde kıyafetlerini değiştirerek, yangını izlemeye aynı araçla geri geldiğini belirledi.

Yangını çıkaranın, iş yeri çalışanlarından Yılmaz T. olduğunu tespit eden ekipler, şüpheliyi gözaltına aldı.

Öte yandan iş yeri sahibinin, ifadesinde, Yılmaz T'nin, yangını sayım olacağı için çıkarmış olabileceğini iddia ettiği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.