ÇEDAŞ’tan genel aydınlatma duyurusu

SİVAS (AA) - Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ (ÇEDAŞ), elektrik dağıtım hizmeti verdiği Sivas, Tokat ve Yozgat’taki aydınlatma tesisleri 22 Temmuz- 4 Ağustos arasında Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ) tarafından denetim kapsamına alınacak. ÇEDAŞ'tan...

22 Temmuz 2019 Pazartesi 14:42
ÇEDAŞ’tan genel aydınlatma duyurusu

SİVAS (AA) - Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ (ÇEDAŞ), elektrik dağıtım hizmeti verdiği Sivas, Tokat ve Yozgat’taki aydınlatma tesisleri 22 Temmuz- 4 Ağustos arasında Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ) tarafından denetim kapsamına alınacak.

ÇEDAŞ'tan yapılan açıklamada, Genel Aydınlatma Yönetmeliği kapsamında gerçekleştirilecek denetim dolayısıyla belirtilen tarihlerde Sivas, Tokat ve Yozgat il merkezleri başta olmak üzere ilçe, belde ve köylerdeki bazı bölgelerde kamunun genel kullanımına yönelik bulvar, cadde, sokak, alt-üst geçit, köprü, meydan, kavşak, yürüyüş yolu ve yaya geçidi gibi yerlerin aydınlatılması amacıyla devreye alınan armatürlerin bir kısmı gündüz saatlerinde kontrol amaçlı yanacağı belirtildi.

Denetim sürecinde gündüz saatlerinde yanacak aydınlatma lambalarının arıza kaynaklı veya gereksiz yanmadığının bilinmesi istendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.