ÇUDEF’in yeni yönetiminden Başkan Demirbaş’a ziyaret

ANKARA (AA) - Çubuk Dernekler Federasyonu (ÇUDEF) Başkanı Fuat Tüyan ve yönetim kurulu üyeleri, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş’ı makamında ziyaret etti. Tüyan ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Demirbaş, kendisinin...

10 Temmuz 2019 Çarşamba 15:18
ÇUDEF’in yeni yönetiminden Başkan Demirbaş’a ziyaret

ANKARA (AA) - Çubuk Dernekler Federasyonu (ÇUDEF) Başkanı Fuat Tüyan ve yönetim kurulu üyeleri, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş’ı makamında ziyaret etti.

Tüyan ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Demirbaş, kendisinin de uzun yıllar ÇUDEF’de hizmet ettiğini anımsattı.

ÇUDEF’in ilçede birleştirici ve bütünleştirici bir misyonu üstlendiğini dile getiren Demirbaş, "Öncelikle yeni yönetiminizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sivil toplum kuruluşlarında görev almak, sorumluluk almak gerçekten özveri isteyen, gönül işidir. Özel yaşantınızdan, işinizden, ailenizden fedakarlık ettiğiniz zamanınızı bu toplum için sarf ediyorsunuz. Ben de uzun süre sizlerle birlikte ÇUDEF’de hizmet ettim. Bugüne kadar güzel çalışmalar yapıldı, inşallah bundan sonra da Fuat Tüyan başkanımız yönetiminde güzel hizmetler yapılır." dedi.

Tüyan da halkın beklenti ve sorunlarının ilgili makamlara iletilmesi adına önemli görev ve sorumluluklar üstlendiklerini belirterek, "Amacımız, güç birliği oluşturarak halkımıza hizmet etmektir. Yeni yönetimimiz ile ilçemize hizmet etmeye hazırız. Federasyonumuz altında toplanan sivil toplum kuruluşlarımız her geçen gün büyüyecek inşallah. Birlikten güç doğar." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.