Dağ keçisi köye indi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde köye inen dağ keçisi tekrar doğaya bırakıldı.İlçeye bağlı Karaağaç köyünde yaşayan Kenan Güneş, evinin yanında bulunan bahçesinde bir dağ keçisi olduğunu fark etti. Dağ keçisinin görüntüsünü...

17 Mayıs 2019 Cuma 13:43
Dağ keçisi köye indi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde köye inen dağ keçisi tekrar doğaya bırakıldı.

İlçeye bağlı Karaağaç köyünde yaşayan Kenan Güneş, evinin yanında bulunan bahçesinde bir dağ keçisi olduğunu fark etti. Dağ keçisinin görüntüsünü cep telefonuyla kaydeden Güneş, yaralanmış olabileceğini düşünerek hayvanı evine götürdü, Sivas Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine bilgi verdi.

Köye gelen ekipler, gerekli incelemeyi yaptıktan sonra dağ keçisini tekrar doğaya bıraktı.

Dağ keçisini bulan ve yetkililere teslim eden Kenan Güneş, "3 yaşında olan dağ keçisi sanırım sürüsünü kaybetmiş ya da köpekler veya yırtıcı yaban hayvanları tarafından kovalanarak bahçeye gelmiş. Ben vatandaşlık görevimi yerine getirdim. Evi olan doğaya bırakıldı. Çok mutluyum." dedi.

Anahtar Kelimeler:
SivasSuşehriDağ Keçisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.