Derebucak'ta öğrenci servisleri denetlendi

KONYA (AA) - Konya'nın Derebucak ilçesinde öğrenci servisleri jandarma tarafından denetlendi.İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan 2018-2019 eğitim öğretim yılında alınacak trafik tedbirleri kapsamında, öğrencilerin huzur ve güven...

18 Eylül 2019 Çarşamba 10:10
Derebucak'ta öğrenci servisleri denetlendi

KONYA (AA) - Konya'nın Derebucak ilçesinde öğrenci servisleri jandarma tarafından denetlendi.

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan 2018-2019 eğitim öğretim yılında alınacak trafik tedbirleri kapsamında, öğrencilerin huzur ve güven içerisinde okullarına gidip gelebilmeleri maksadıyla Derebucak İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından uygulama gerçekleştirildi.

Okul servis araçlarını denetleyen jandarma ekipleri, ehliyet ve yönetmelik yönünden incelemelerde bulundu.

Ekipler, merkez okularına taşımalı sistemde öğrenci taşıyan servis araçlarını mercek altına alırken, sürücü ve öğrencilere trafik kurallarına uyma, emniyet kemeri kullanımının önemi konularında bilgiler aktardı.

İlçede benzer denetimlerin aralıksız devam edeceği belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
DerebucakJandarma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.