Din görevlileri iftarda buluştu

ANKARA (AA) - Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal Kahramankazan’da sendika üyeleriyle iftarda bir araya geldi. Sendikanın ilçe temsilciliği tarafından bir kafede düzenlenen iftara...

21 Mayıs 2019 Salı 10:28
Din görevlileri iftarda buluştu

ANKARA (AA) - Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal Kahramankazan’da sendika üyeleriyle iftarda bir araya geldi.

Sendikanın ilçe temsilciliği tarafından bir kafede düzenlenen iftara katılan Ünal, sendikacılığı bir hizmet yarışı olarak gördüklerini, insanları ayrıştırmadan, birleştirerek bütünleştirerek bir araya getirme gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Din görevlisi, hemşire, öğretmen ve polisten oluşan dört hizmet koluna 3600 ek gösterge verilmesine yönelik çalışmaları sürdürdükleri ifade eden Ünal, "Dün itibariyle torba yasa meclise sevk edildi. Torba yasaya bunun da eklenmesiyle ilgili olarak iki gündür çalışma yapıyoruz. Yasanın bir an önce çıkmasın istiyoruz." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.