Doğaseverler Çanakkale şehitleri anısına yürüdü

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, doğa tutkunları Çanakkale şehitleri anısına doğa yürüyüşü yaptı.Beyşehir Belediyesi, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Doğa Yürüyüşleri Topluluğu'nun Çanakkale şehitlerini anmak için düzenlediği...

18 Mart 2019 Pazartesi 12:08
Doğaseverler Çanakkale şehitleri anısına yürüdü

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, doğa tutkunları Çanakkale şehitleri anısına doğa yürüyüşü yaptı.

Beyşehir Belediyesi, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Doğa Yürüyüşleri Topluluğu'nun Çanakkale şehitlerini anmak için düzenlediği "bahar çiçekleri" isimli doğa yürüyüşüne çok sayıda doğasever katıldı.

Etkinliğe, Selçuk Üniversitesi Doğa Yürüyüş Topluluğuna mensup üniversite öğrencileri de eşlik etti.

Etkinlikte, ellerinde Türk bayraklarıyla doğa yürüyüşünü katılan doğa tutkunları, yürüyüşün sonunda dev Türk bayrağı altında "18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" yazılı pankart açtı.

Daha sonra Çanakkale türküsünü koro halinde söyleyen katılımcılar, şehitler için saygı duruşunda bulundu.

Katılımcılar, doğa gezilerinin de olduğu etkinlikte, Ergen Deresi, Pınarbaşı Mağarası, tarihi Çatma evleri, Yörük Obası Ağılı, Düden şelalesi ve Roma dönemine ait su kanalı ile Ali Kesiği'ni yakından görme ve tanıma imkanı buldu, gezilen alanlarda çevre temizliği yapıldı.




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.