Düşen mermer blokunun altında kalmaktan son anda kurtuldular

- Konya'da kaldırımda yürüyen anne ve yanındaki çocuğu, yol kenarındaki bir iş yerinin duvarından kopan mermer blokunun altında kalmaktan son anda kurtuldu - Olay anı, güvenlik kamerasınca kaydedildi

11 Temmuz 2019 Perşembe 13:51
Düşen mermer blokunun altında kalmaktan son anda kurtuldular

KONYA (AA) - Konya'da kaldırımda yürüyen anne ve yanındaki çocuğu, yol kenarındaki bir iş yerinin duvarından kopan mermer blokunun altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Alınan bilgiye göre, merkez Meram ilçesi Tarihi Bedesten Çarşısı'na giden anne ve oğlu, kaldırımda yürüdüğü sırada bir iş yerinin duvarından kopan mermer blok düştü.

Bu sırada, iş yerinin önünden geçen anne, son anda farkettiği düşen blokun altından oğluyla birlikte uzaklaştı. Kopan mermer parçaları kaldırıma düştü.

Anne ve oğlu, sonda anda mermer blokunun altında kalmaktan kurtuldu. Bu anlar, iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Anahtar Kelimeler:
Konya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.