Duygulandıran İstiklal Marşı filmi

- Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde çekilen, ilçe halkının İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını seslendirdiği, dalgalanan ay yıldızlı bayrağın drone ile çekilen görüntülerinin de yer aldığı film, izleyenleri duygulandırdı

12 Mart 2019 Salı 20:44
Duygulandıran İstiklal Marşı filmi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde çekilen, ilçe halkının İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını seslendirdiği film, izleyenlere duygulu anlar yaşattı.

İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin 98. yılı nedeniyle Gölbaşı Milli İrade Uluslararası Kız Anadolu İmam Hatip Lisesince hazırlatılan, yönetmenliğini okul müdürü Asuman Yüksel'in yaptığı film çekildi.

İlçe halkının, İstiklal Marşı'nın her bir kıtasını, ilçenin farklı bir noktasında seslendirdiği filmde yer alan, özgürce dalgalanan Türk bayrağının drone ile çekilen görüntüleri ile Milli İrade Uluslararası Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin yaptığı ay yıldız figürü ve Gölbaşı Polis Özel Harekat Merkezindeki polislerin görüntüleri izleyenleri duygulandırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.