"Emek ve Adalet Yürüyüşü"

- Hizmet-İş Sendikasının, Bolu Belediyesindeki işten çıkarmaları protesto için başlattığı "Emek ve Adalet Yürüyüşü"nün 10. günü Eryaman girişinde sona erdi

20 Haziran 2019 Perşembe 16:04

ANKARA (AA) - Hizmet-İş Sendikasının, Bolu Belediyesindeki işten çıkarmaları protesto etmek için başlattığı "Emek ve Adalet Yürüyüşü"nün 10. günü Bolu-Ankara kara yolunun Eryaman girişinde sona erdi.

Sabah saatlerinde Kahramankazan İlçesinin Karadere mevkisinde Kayseri'den gelen sendika üyelerinin de katılımıyla başlayan yürüyüş, öğlene doğru Memur-Sen'e bağlı sendikalara üye yaklaşık bin kişinin katılımıyla devam etti.

Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü'nün de yer aldığı yürüyüşün bugünkü bölümü, yaklaşık 15 kilometrelik mesafenin katedilmesinin ardından Eryaman girişinde son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.