Emniyet Genel Müdürü Uzunkaya'dan gazi özel harekat polislerine ziyaret

- Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Suriye'nin Azez kentinde emniyet müdürlüğünde meydana gelen patlamada yaralanan özel harekat polislerini tedavi gördükleri Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti

24 Nisan 2019 Çarşamba 18:40
Emniyet Genel Müdürü Uzunkaya'dan gazi özel harekat polislerine ziyaret

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Suriye'nin Azez kentindeki emniyet müdürlüğünde meydana gelen patlamada yaralanan özel harekat polislerini tedavi gördükleri Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti.

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açılamaya göre, Uzunkaya, 22 Nisan'da Suriye'nin Azez kentinde emniyet müdürlüğünde meydana gelen patlamada yaralanan ve Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alınan özel harekat polislerine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Polislerin sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi alan Uzunkaya, yaralı polislerle bir süre görüştü.

Uzunkaya, yaralılara ve ailelerine geçmiş olsun dileğinde bulunarak hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Uzunkaya'ya ziyaretinde, GATA Başhekim Yardımcısı Müşerref Yaycı, İstihbarat Daire Başkanı Sabit Akın Zaimoğlu, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Lokman Sezer ve bazı daire başkan yardımcıları eşlik etti.

 

Son Güncelleme: 24.04.2019 20:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.