Enuygun.com, Wingie'ye İspanyolca dil seçeneğini ekledi

- Enuygun.com Üst Yöneticisi Çağlar Erol: - "Hedefimiz bir Türk markası olarak 2028'e kadar dünyanın en büyük 5 online seyahat şirketi arasına girmek"

19 Kasım 2018 Pazartesi 14:01
Enuygun.com, Wingie'ye İspanyolca dil seçeneğini ekledi

İSTANBUL (AA) - Uçak bileti sitesi enuygun.com, geçen yıl Almanca ve İngilizce olarak Avrupa ve Amerika'da hizmet vermeye başladığı uluslararası markası Wingie'ye İspanyolca dil seçeneğini ekledi.

Enuygun.com tarafından yapılan açıklamaya göre, uluslararası markası Wingie'ye, İngilizce ve Almanca'nın yanı sıra İspanyolca dil seçeneğini dahil etti. Böylece enuygun.com, Wingie.es ile İspanyolca konuşulan ülkelerde hizmet vermeye başladı.

Wingie.es, İspanyolca konuşulan ülkelerdeki kullanıcılara, farklı uçuş seçeneklerini karşılaştırarak en uygun bileti satın almalarını sağlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enuygun.com Üst Yöneticisi (CEO) Çağlar Erol, "Sadece Türkiye ile sınırlı kalmayıp bilgi birikimimiz ve tecrübemizle beraber bir dünya oyuncusu olmak için çalışıyoruz. Hedefimiz bir Türk markası olarak 2028'e kadar dünyanın en büyük 5 online seyahat şirketi arasına girmek." değerlendirmelerini yaptı.

Anahtar Kelimeler:
Enuygun.comWingie
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.