Eskişehir'de trafik uygulaması

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de alkollü araç kullanan sürücülerin tespitine yönelik çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son bir haftada binin üzerinde araç sürücüsünü denetledi.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü...

21 Temmuz 2018 Cumartesi 09:02
Eskişehir'de trafik uygulaması

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de alkollü araç kullanan sürücülerin tespitine yönelik çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son bir haftada binin üzerinde araç sürücüsünü denetledi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinin yanı sıra Eskişehir-Ankara, Ankara-Kütahya ve Ankara-Bursa karayollarında alkollü araç kullanan kişiler üzerinde uygulama yaptı.

Ekipler, son bir hafta içerisinde yaklaşık bin aracı kontrol etti. 30 araç trafikten men edildi. Alkollü araç kullandıkları belirlenen araç sürücülerineyse ilgili kanun gereği yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.