Evde eğitim gören öğrenciye karne

KARAMAN (AA) - Rahatsızlığı nedeniyle evde eğitim gören Gazi Mustafa Kemal ilkokulu 2. sınıf öğrencisi Hatice Nur Özel'e, karnesini Karaman Valisi Fahri Meral'in eşi Zehra Meral verdi.2. sınıfta okuyan Hatice'nin eğitimi hakkında...

19 Ocak 2019 Cumartesi 10:44
Evde eğitim gören öğrenciye karne

KARAMAN (AA) - Rahatsızlığı nedeniyle evde eğitim gören Gazi Mustafa Kemal ilkokulu 2. sınıf öğrencisi Hatice Nur Özel'e, karnesini Karaman Valisi Fahri Meral'in eşi Zehra Meral verdi.

2. sınıfta okuyan Hatice'nin eğitimi hakkında Zehra Meral, Okul Müdürü Ahmet Miran ve öğretmeninden bilgi aldı. Karnesinden dolayı Hatice Nur Özel'i tebrik eden Meral, Hatice'nin başarılı bir öğrenci olduğunu söyledi.

Bir süre Hatice ile sohbet eden ve onunla yakından ilgilenen Meral, Hatice Nur'un en kısa zamanda sağlığına kavuşarak, yaşıtlarıyla okula gitmesi dileklerini aileye iletti.

Evde eğitim hizmetiyle ilgili Karaman'da yürütülen çalışmalar hakkında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt, Zehra Meral'e bilgi verdi.

Anahtar Kelimeler:
KaramanEvde EğitimKarne
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.