Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları

- Sivas'taki kutlamalarda Galatasaray ve Sivasspor taraftarları arasında gerginlik yaşandı

19 Mayıs 2019 Pazar 23:05
Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları

SİVAS (AA) - Galatasaray'ın, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etmesi Sivas'ta kutlandı.

Maçın bitiminin ardından Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde toplanan çok sayıda Galatasaray taraftarı, takımları lehine tezahüratta bulundu.

Bu sırada aynı bölgede toplanan Demir Grup Sivasspor taraftarı ile Galatasaray taraftarları arasında sözlü sataşmalar yaşandı. Bölgeye çevik kuvvet başta olmak üzere çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Bu sırada Galatasaray taraftarları İstasyon Caddesi'ne doğru yürümeye başladı. Yürüyüş sırasında iki takımın taraftarları karşı karşıya geldi. Araya giren polis ekipleri taraftar gruplarını güçlükle dağıttı.

Daha sonra Galatasaray taraftarları müze bahçesine gelerek kutlamalarına devam etti.

Bölgede TOMA ve polis ekiplerinin bekleyişi sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayFutbolSÜPERLİG
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.