Gazeteci-yazar Ali Rıdvan Bülbül toprağa verildi

KONYA (AA) - Gazeteci-yazar ve şair Ali Rıdvan Bülbül'ün cenazesi toprağa verildi.Yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı dün vefat eden Bülbül'ün cenazesi, Sultan Selim Camisi önündeki Mevlana Meydanı'na getirildi. Burada ikindi...

11 Temmuz 2019 Perşembe 18:24
Gazeteci-yazar Ali Rıdvan Bülbül toprağa verildi

KONYA (AA) - Gazeteci-yazar ve şair Ali Rıdvan Bülbül'ün cenazesi toprağa verildi.

Yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı dün vefat eden Bülbül'ün cenazesi, Sultan Selim Camisi önündeki Mevlana Meydanı'na getirildi. Burada ikindi vakti kılınan cenaze namazı sonrası Bülbül'ün cenazesi Üçler Mezarlığı'na defnedildi.

Cenaze törenine Bülbül'ün ailesi ve yakınlarının yanı sıra Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdüssettar Yarar, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İl Müdürü Abdurrahman Fidancı, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve çok sayıda kişi katıldı.

- Özgeçmiş

Konya'da 1935 yılında dünyaya gelen Bülbül, Ankara Üniversitesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Yüksek Okulundan mezun oldu. Birçok gazete ve dergide yazarlık yapan Bülbül, aynı zamanda Anadolu Ajansı Konya Bölge Müdürlüğü ile TRT temsilciliği yaptı.

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı da yapan Bülbül'ün gazetecilik alanında ve şiir kitapları bulunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.