Gençlik Meclisi Yıldız Dağı'nda kamp yapacak

SİVAS (AA) - Türkiye Sağırlar Milli Federasyonu'na bağlı Gençlik Meclisi üyeleri, Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nde kamp yapacak. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Gençlik Meclisi Başkanı Fırat Kırmızıgül...

11 Şubat 2019 Pazartesi 15:05
Gençlik Meclisi Yıldız Dağı'nda kamp yapacak

SİVAS (AA) - Türkiye Sağırlar Milli Federasyonu'na bağlı Gençlik Meclisi üyeleri, Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nde kamp yapacak.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Gençlik Meclisi Başkanı Fırat Kırmızıgül ve beraberindeki heyet, Sivas Valisi Salih Ayhan'ı makamında ziyaret etti.

Kırmızıgül, ziyarette federasyonun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde kış kampı yapacaklarını aktaran Kırmızıgül, "Gençler ilk kez Anadolu tarafına kampa geliyorlar. Çok mutlu oldular. Sivas'ı çok sevdiler. Sizleri de ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduk." ifadelerini kullandı.

Sivas Valisi Salih Ayhan ise işitme engellilerle olduğu gibi özel eğitim alan tüm bireylerle yakından ilgilendiklerini belirtti.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Vali Ayhan, "Sivas’ta işitme ve görme engelli öğrencilerin eğitim alacağı okullarımız var. Tüm kurumlarımız özel eğitim alan vatandaşlarımızın faydalanabileceği şekilde yapılandırıldı. Bu doğrultuda hizmet veren sivil toplum kuruluşlarımız da bizim baş tacımızdır. Çeşitli illerden gelen misafirlerimizin Sivas'tan güzel anılarla ayrılacağını düşünüyorum.” açıklamasında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.