Güdül Belediyesince ilçede cam seyir terası yapılacak

ANKARAGüdül Belediyesi tarafından Kirmir Çayı ve İnönü Mağaraları bölgesinde seyir terası yapılması için çalışma başlatıldı. Güdül Kaymakamı Doğan Dinç ve Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, projeyi hazırlayan...

17 Temmuz 2019 Çarşamba 18:34
Güdül Belediyesince ilçede cam seyir terası yapılacak

Güdül Belediyesi tarafından Kirmir Çayı ve İnönü Mağaraları bölgesinde seyir terası yapılması için çalışma başlatıldı.

Güdül Kaymakamı Doğan Dinç ve Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, projeyi hazırlayan firmanın teknik heyeti ile alanda incelemelerde bulundu.

Başkan Yalçın, yaptığı açıklamada, ilçenin kaya mağaraları ile öne çıkan İnönü Mağaraları ile Kirmir Çayı deltasını rahatlıkla görebilmesine imkan sağlayan seyir terası için çalışma başlattıklarını söyledi.

Projelerini bir an öncesi başlatarak, halkın hizmetine sunma çabasında olduklarını belirten Yalçın, “Vadi oldukça derin ve çok güzel, bir yanda mağaralar, bir yanda çay akıyor. Muhteşem güzelliğe sahip bir yer. Bu alanların ilçe turizminin canlanmasına vesile olacak. Başkentin dibindeki güzellikleri insanlara farklı şekilde sunacağız.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 17.07.2019 21:21
Anahtar Kelimeler:
Güdül
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.