Gürün'de her gün 650 aileye iftar veriliyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gürün ilçesinde ramazan ayı dolayısıyla 650 aileye her gün iftar yemeği ulaştırılıyor.Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, ramazan ayında dar gelirli vatandaşlara yardım eli uzatabilmek için böyle bir çalışma...

18 Mayıs 2018 Cuma 15:49
Gürün'de her gün 650 aileye iftar veriliyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gürün ilçesinde ramazan ayı dolayısıyla 650 aileye her gün iftar yemeği ulaştırılıyor.

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, ramazan ayında dar gelirli vatandaşlara yardım eli uzatabilmek için böyle bir çalışma yapıldığını söyledi.

Çiftçi, "Belediyemiz öncülüğünde yürütülen, ilçe esnaflarımız, hayırsever vatandaşlarımız ve mahalle muhtarlarımızla birlikte her gün 650 ailemize 3 çeşit sıcak yemek ulaştırıyoruz. Bu mübarek günlerde ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzünü güldüren ilçe esnaflarımıza, Gürün dışında ikamet ederken iftar yemeklerine maddi katkılarda bulunan hayırsever vatandaşlarımıza, işin emek kısmını üstlenerek yemekleri ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştıran mahalle muhtarlarımıza, personelime ve bu hayra katkı sunan tüm hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Gürün
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.